Protox Skimmel flere størrelser Se fuld størrelse

Protox Skimmel flere størrelser

ProtoxSkimmel er et professionelt og effektivt middel til forebyggelse mod angreb af skimmelsvampe. Midlet er let at bruge.

Flere detaljer

DKK 180,25 inkl. moms


DKK 144,20 eksl. moms Nedsat pris!

-30%

DKK 257,50

Ingen belønningspoint for denne vare, da der allerede er rabat.


ProtoxSkimmel er et professionelt og effektivt middel til forebyggelse mod angreb af skimmelsvampe. Midlet er let at bruge.

ProtoxSkimmel er et farveløst skimmelmiddel på vandbasis. Det har en lav mal-kode (00-1) og er ikke klassificeret som farligt, sundhedsskadeligt eller lign. Med ProtoxSkimmel kan du derfor nemt forbedre dit arbejdsmiljø.

ProtoxSkimmel er velegnet til at forebygge vækst og misfarvning af skimmelsvampe på porøse overflader såsom fugtigt træ, gips, beton, eternitplader, murværk, tapet mv. Det forebygger og bekæmper desuden misfarvning udendørs på træ, fliser, skibstrædæk mv.

ProtoxSkimmel er bl.a. velegnet til forebyggelse af skimmelvækst på kuldebroer i boligen, på fugtige bygnings-materialer samt bygningsdele, der periodisk bliver våde. Typiske problemsteder er tagspær og tagfinér i tagrum med dårlig ventilation, kondens på tagfinér p.g.a. underafkøling, fugtige og uisolerede fundamenter i kældre mv.

ProtoxSkimmel har ingen afgasning til indeklimaet (jf. certificeret afgasningsrapport Eurofins A/S)

Fås i størrelse:

0,5 - lager vareliter sprayflaske
2,5 - lager vareliter plastdunk
5,0 - lager vareliter plastdunk
3 x 5,0 - 1-2 dages leveringliter plastdunke i karton
20 - 1-2 dages leveringliter plastdunk
200 - 1-2 dages leveringliter plasttromle
1000 - 1-2 dages leveringliter palletank