Håndværktøj

Der er 1 vare.

Håndværktøj

Sort udvalg i håndværktøj vi har alt hvad en håndværker skal bruge det vi ikke har på vores webshop kan vi bestille eller måske have i vores butik som er ved og være godt fyldt op med håndværktøj vi har en del erfaring over 40 år så vi er til og snakke med når det gælder værktøj og isenkram

Vi har mærker både fra Danmark og udlandet så vi er sikker på et kvaliteten er i orden efter vores store erfaring med værktøj.
 

Underkategorier

 • Bits
  Bits Bits i en god kvalitet mange størrelser og modeller. Vores bits er S2 stål og har form C 6.3. Vi køber vores bits hos Arndt i Tyskland som vi har import af her i Danmark de har et stort udvalg i bits så du kan altid spøge os om en anden type bits så kan vi helt sikkert hjælpe jer. Bits fås i PH, PZ, TX, Lige, Unbraco og mange andre specielle typer.Vi har bits sæt og bits i løs salg mange typer bitsholder mm. 
 • Værktøjstavler
  Værktøjstavler Alle vores værktøjstavler er fragtfri levering også tilbehøre. Vores Værktøjtavler er i god kvalitet og kan nemt bygges sammen så hvis man køber et start sæt kan man købe ekstra tilbehøre til sin tavle hvis man manglere noget mere plads til sit værktøj.
 • Montagetop
  Montagetoppe Montagetoppe i mange størrelser og god kvalitet. Vores montagetop kommer fra Arndt i Tyskland som vi har egen import af her i Danmark. De fås med springring og med magnet, springring er fx. til de rustfri skruer eller bolte. 
 • Nøgler
  Unbrakonøgler Stort udvalg i mange størrelser og sæt både i mm og tommer. Tysk kvalitet unbrakonøgler fra Anrdt som vi har egen import af i Danmark. Unbrakonøgler findes i nogle forskellige kvalitet stål så skriv til os hvad stål type i ønsker så sender vi den størrelse på unbrakonøglen du mangler. Vi sender det antal du ønsker uden ekstra gebyr. BAHCO Vores skiftenøgler kommer fra BAHCO som er et meget kendt mærke i verden. BAHCO har et kæmpe program af håndværktøj i god kvalitet.   
 • Toppe
  Toppe Her finder du vores kvalitet toppe til skrallenøgle 6-kant. Tysk toppe i et stort udvalg med små priser 1/2" toppe 3/8" kan bestilles hjem samt vi kan bestille toppe hjem i lange 50 mm og 3/8" i 63 mm. Vi har også toppe i torx til bestilling. 
 • Tænger
  Tænger Stort udvalg af BAHCO og KNIPEX. Det vi ikke har på vores webshop kan vi bestille eller måske allerede have på lager i vores butik.Vi har valgt BAHCO og KNIPEX fordi vi mener det holder bedst til vores typer kunder. Det er ikke det billigste og heller ikke det dyreste. 
 • Måleværktøj
  Måleværktøj Her finder du båndmål, tommestok, tømmervinkel, skydelære osv. Vores Båndmål og skydelære kommer fra Diesella i Kolding 
 • Knive
  Knive Find din hobbykniv her. Vi har kvalitet knive i flere modeller i 18 mm knivblade og 25 mm knivblade med super skarpe skær. Vores professionelle hobbykniv har vi fra Diesella.   
 • Hammer
  Hammer Se vores udvalg af hammer i flere størrelserHansen Seest ApS har flere hammer i butikken end her på vores webshop så skriv eller kom fordi hvis du ikke kan finde din hammer her ind. 
 • Skruetvinger
  Skruetvinger God kvalitet skruetvingere og enhåndstvinger til alle med træ og metal arbejde.Vores skruetvinger kommer fra Tyskland vi har alle størrelser hjemme og kan bestilles i T-grab hvis det ønskes  
 • Skruetrækker
  Skruetrækker Stort udvalg af VDE skruetrækker og almindelig skruetrækker til små priser.Vores SORA skruetrækker kommer fra Tyskland og vi har skruetrækker i løs salg eller i sæt.Vi har VDE skruetrækker som er beregnet til eletrikker arbejde og vi har de almindelige skruetrækker i lige kærv, PZ, PH, Torx. Se mere her! 
 • Håndfile & Høvle
  Håndflie & høvle Se vores Tyske kvalitetsfile vi har et stort udvalg af file til gode priser. Vores håndflie kommer fra HASE i Tyskland.Samt SVALK´s høvle til gipsplader, Gipshøvl i god kvalitet og rasp høvl til en god pris. Se mere her !
 • Mureværktøj
  Mureværktøj Her finder du et lille udvalg af mureværktøj men vi har flere produkter i vores butik. Så kig ind hos Hansen Seest ApS med et stort udvalg af alt hvad en håndværker arbejder med i hverdagen. Vores leverandør er bla. Sydvesta, CMT, Jasa, Soroto, Baron, Carat, RUBI, Soroto, Cobra klinger, FESTOOL, Makita, Fein, Bosch, Milwaukee, HITACHI, Jumbo, KABI samt meget mere 
 • Tegneværktøj
  Tegneværktøj Find din tømere blyant eller kridt her !Vi har et godt udvalg inden for værktøj til tømere, smede eller privat manden som manger noget håndværktøj i høj kvalitet 
 • Værktøjskasser
  Værktøjskasser Her finder du et udvalg af værktøjskasser vi handler med Stanley, Bahco og Racco så vores udvalg er meget bredt på din værktøjskasse. Se mere her ! Eller ring eller skriv hvis du ikke kan finde den du søger her på vores webshop