Generelle oplysninger

Butik adresse
HANSEN SEEST ApS
Fabrikvej 7
6000 Kolding
Tlf: 76 33 28 75
web@hansen-seest.dk

Åbningstid i vores butik:
Mandag – torsdag 07.00 – 16.00
Fredag 07.00 – 14.00

Faktura adresse
HANSEN SEEST ApS
El-Vej 6
6000 Kolding
faktura@hansen-seest.dk
Tlf. 40 19 28 75
CVR nr. 25 82 90 77
Etableret år 2001

Betaling

På hansen-seest.dk kan der betales med:
Dankort
Visa
Visa Electron
MasterCard
Maestro
V Pay
American Express
JCB
UnionPay
Bankoverførsel: Reg nr. 3409 og konto nr. 4676580786
MobilePay nr: 91875
ViaBill afbetaling system.

Der tages ikke gebyr ved betaling på hansen-seest.dk

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra hansen-seest.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Levering

For at få din vare leveret skal du betale fragt dog er der fragt fri på alle de store vare hos  Jumbo produkter
Fragten afhænger af pakkens vægt og størrelse.
Fragtfri på alle vare ved køb på over 2000 kr. incl moms

Husk og sæt dit kryds ved firma levering, hvis det er en firma adresse vi skal sende det til, eller sæt kryds ved PakkeShop og afhent pakken nær dig.
Man kan også godt afhente varen hos os på Fabriksvej 7, 6000 Kolding.
Dog har vi ikke alle vare liggende, men vi har dog flere vare i butikken end på vores webshop. Hvis varen ikke er på lager kontakter vi jer ved nærmer information.

Levering normalt med GLS eller Danske Fragtmand.
Vi kan også sende med Bring, Dao og PostNord hvis dette ønskes.

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på hansen-seest.dk
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget din vare får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved web@hansen-seest.dk eller tlf. 40 19 28 75. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

HANSEN SEEST ApS
Fabriksvej 7
6000 Kolding

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på hansen-seest.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger
Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:
HANSEN SEEST ApS
Fabriksvej 7
6000 Kolding

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.
Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os på hansen-seest.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Hansen Seest ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Hansen Seest ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på hansen-seest.dk er Indehaver Per Hansen. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Oplysninger afgivet til hansen-seest.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din e-mail adresse. E-mail adressen videregives ikke til andre.

Som registreret hos Hansen Seest ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Hansen Seest ApS via e-mail web@hansen-seest.dk.

Klage adgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Hansen Seest ApS. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby Tlf.: 4171 5000. www.forbrug.dk